10 regler for bruk av tekniske indikatorer

tekniske indikatorerTekniske indikatorer hører hjemme blant de nødvendige redskapene som kan hjelpe tradere med å tjene penger på binære opsjoner. Siden indikatorer utelukkende genererer verdier, avhenger din suksess eller fiasko når du bruker tekniske indikatorer, i høy grad av din fortolkning av en gitt indikator.

Denne artikkelen lærer deg de 10 grunnleggende reglene du må ha kjennskap til får å kunne anvende en indikator med hell.

1) Ikke ignorer kurs diagrammet!

Det er vanskelig å lese diagrammer. Du må lære deg mange enkle og komplekse candlestick mønstre, ha en solid forståelse av trender og i det minste en smule erfaring for å forstå hva det er du ser når du betrakter et kursdiagram.

Indikatorer genererer derimot en verdi du kan tolke hurtig og enkelt.

Men la ikke det at indikatorene ved første øyekast virker enkle få deg til å tro de er av større betydning enn selve kurs diagrammet. Utfallet av din investering vil avgjøres av kurs diagrammet, og kurs diagrammet bør være ditt viktigste redskap for å forutsi fremtidige prisbevegelser.

Indikatorene kan kun hjelpe deg med å forstå alt det som kurs diagrammet har å fortelle deg. Husk alltid at enhver indikator som du bruker kun er en modifisert utgave av informasjon som er å finne i diagrammet. Ingen indikator kan derfor gi deg mer kunnskap enn diagrammet.

… fortsett lesningen under tabellen.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

2) Forstå de tekniske indikatorer

For å kunne anvende en hvilken som helst indikator med hell er du nødt til å stole på den. Det første skritt på veien til å lære seg å stole på en indikator er å oppnå en forståelse av den. Det spiller ingen rolle om du er dårlig på matematikk – det er langt viktigere å forstå det fundamentale konseptet som ligger til bunn for en indikator enn de spesifikke tekniske detaljene om hvordan den utregnes.

Tror du den grunnleggende antakelsen bak indikatoren er gyldig? Hvis du gjør det, kan du anvende den til din trading – hvis ikke, bør du holde deg unna den. Du bør aldri anvende en indikator du ikke forstår, bare fordi du har fått den anbefalt.

3) Trade det du ser

Prismønstre er akkurat like viktige for å oppnå suksess innenfor trading som indikatorer, og de har den samme evnen til å forutsi fremtidige prisbevegelser.

Når du handler korrekt på dem, kan fortsettelses- og vendingsmønstre, trends og candlestick-mønstre hjelpe deg med å tjene en masse penger. Mange tradere anvender overhodet ikke tekniske indikatorer og baserer seg utelukkende på prismønstre.

Det i seg selv burde være nok grunn til i det minste å inkorporere prismønstre på en eller annen måte i din trading, også selv om det kun er for å få overblikket og vurdere den generelle markedsretningen.

4) Støtte- og motstandsnivåer er viktige

Hvis det finnes et velunderbygget støtte- eller motstandsnivå, går det akkurat for det samme hvilken markedsretning dine tekniske indikatorer foreskriver for den kommende tidsrammen – støtte- eller motstandsnivået vil sannsynligvis dominere over din indikatorverdi.

Du bør derfor være oppmerksom på støtte- og motstandsnivåene på markedet for å unngå å tape handler.

5) Trade på breakout

Den mest sikre trading muligheten med den høyest mulige avkastningen er et breakout. Lær hvordan du med størst mulig uttelling handler på et breakout, og anvend tekniske indikatorer og prismønstre til å finne trading muligheter.

6) Forstå konvergens og divergens

For mange indikatorer betyr en indikatorlinjes påbegynnende avvik fra markedsbevegelsen, at den nåværende trenden er i vanskeligheter. Lær deg å gjenkjenne den slags begivenheter og å gjøre de rette beslutninger, når de inntreffer.

7) Hvis du tester dine indikatorer, så gjør det riktig

Mens standardparameterne for indikatorer som regel har blitt fastsatt basert på langvarig og omfattende testing, finnes det enkelte tradere som velger å teste sine indikatorer med historiske data for å se om de selv kan finne noen mer optimale innstillinger.

Ofte vil resultatet være et sett med parameter som kun passer til de historiske data som de ble teste mot, men som er ubrukelig for fremtidig anvendelse. Begå ikke den samme feil – prøv å finne de innstillinger som passer til det nåværende markeds oppførsel, men overdriv ikke.

Ettersom du ikke kan forutsi fremtiden, kan du ikke finne den perfekte innstilling til din indikator som passer til morgendagens marked.

8) Aksepter falske signaler

Det å bruke indikatorer er en lek med tall – du skal ikke forvente at din indikator alltid får rett. Forvent at den får rett ofte nok til at den kan tjene deg penger.

Hvis din indikator genererer et falskt signal, skal du ikke endre alle dens innstillinger og kaste hele din strategi over bord. Vent til du har fått et større antall signaler, helst i overkant av ett hundre, og først da se hvorvidt din indikator genererer signaler som er gode nok til å tjene penger på. Når du handler med binære opsjoner vil det som regel si å treffe blink med sine forutsigelser om lag 7 av 10 ganger.

9) Ikke let etter en magisk sannhet

Det finnes ikke noen magisk hemmelighet innenfor trading som kan hjelpe deg med å tjene en masse penger helt uten at du selv legger ned noen innsats i det hele tatt. Aksepter det, og vær tilfreds med det du har, og det som har vist seg å kunne skape en profitt over årtier.

10) Hold deg til dine favoritter

Det finnes en nesten uendelig overflod av indikatorer, og det skapes nye indikatorer hver dag.

I stedet for å prøve dem alle sammen og endre din strategi for ofte, bør du velge din yndlingsindikator og holde deg til den – på den måten får du bedre resultater enn hvis du hele tiden kaster deg på den siste nye gode idéen som melder seg. Finn noe som fungerer for deg, og hold deg til det. Du vil ikke oppnå langvarig suksess ved hele tiden å kaste deg på ny bølge etter ny bølge. Det er bedre å velge sin strategi, og finne indikatorene som fungerer best med den, enn å hele tiden prøve nye ting. På den måten øker dine sjanser for langvarig inntjening med handel i binære opsjoner.

 

10 regler for bruk av tekniske indikatorer
Rate this post


De beste meglerne
Binary Option Robot Logo
5 stjerner
Åpne gratis konto
Anmeldelse
De beste signalene
XLsignals
5 stjerner
Åpne gratis konto
Les anmeldelse
AutoBinarySignals Logo
5 stjerner
Åpne gratis konto
Les anmeldelse

Relaterte artikler