Artikler

Denne siden vil gi din trading et løft, og deg en mulighet til å ta steget opp til det neste nivået som trader. Informasjonen du finner her vil bringe deg fra begynnerstadiet til nivået for viderekomne – men det skjer ikke uten hardt arbeid fra din side. Du er nødt til å lære deg alle faguttrykkene, og hvordan de passer sammen. Du må også sette deg inn i alle de forskjellige elementene som inngår i en strategi for binære opsjoner.

På denne siden hjelper vi deg å identifisere mulighetene som finnes for å skape den binære strategien som passer best for din personlighet og grad av tilgang til trading. Det inkluderer å få avklart om du er en trend følger eller en swing trader, og hvilken tidsramme som passer best for deg.

Candlesticks er en nødvendighet

Her blir du også introdusert til et av de mest essensielle redskapene for trading i binære opsjoner: candlesticks. Det omfatter:

Du vil sannsynligvis ikke kunne overleve i det binære opsjonsmarkedet hvis du ikke lærer deg så mye som mulig om candlesticks.

Uttrykkene

For å komme deg opp på det neste nivået må du lære deg noen nye faguttrykk og hvordan de vil påvirke din trading. Noen av disse uttrykkene er:

Så snart du er ferdig her, vil vi oppfordre deg til å se på vår omfattende side om strategier. Når alt kommer til alt, er det der, pengene er.

God lesning!

Artikler
5 (100%) 1 vote