Guider for binære opsjoner

Hvis du går med tanker om å begynne som trader i binære opsjoner, vil overfloden av informasjon om emnet muligens virke overveldende til å begynne med.

Derfor har vi laget en hel side som kun dreier seg om guider, og som vil gi deg en så knirkefri introduksjon til trading i binære opsjoner som mulig.

Noen av artiklene du bør lese for å lykkes med det er som følger:

  • Grunninnføring i binære opsjoner
  • 8 retningslinjer for binære opsjoner
  • Slik handler du med opsjoner
  • Trading strategi for binære opsjoner

Du kan se alle guidene våre for binære opsjoner på menyen til høyre.

De 3 første stegene mot suksess som trader i binære opsjoner

For å hjelpe deg å komme i gang, gir denne artikkelen deg en handlingsplan hvor du blir introdusert til det grunnleggende først, og deretter går videre til mer avansert informasjon. Her vil du lære:

  1. Å åpne en konto hos en god megler,
  2. Hvilke former for binære opsjoner som finnes
  3. Hvordan du utvikler en trading strategi som passer for deg
  4. Hvordan du implementerer den med suksess.

La oss nå gå i gang med med å introdusere binære opsjoner – et spennende og potensielt lønnsomt tema. Hele veien vil vi bidra som best vi kan for å hjelpe deg å oppnå suksess som trader i binære opsjoner.

Å åpne en konto

Det første trinn på veien til få suksess som trader er å åpne en konto hos den riktige megleren. For å hjelpe deg å finne den perfekte megleren for deg har vi testet alle relevante meglere grundig. Basert på våre undersøkelser kan vi nå by på en liste over gode meglere. Du kan trygt velge enhver megler på denne listen.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

For å avgjøre hvilken megler du bør velge, kan du starte med å undersøke de forskjellige verdipapirene som hver megler formidler. Hvis der er en spesiell type verdipapirer eller et spesielt marked du gjerne vil investere i, bør du forsikre deg om at din megler byr på det relevante tilbudet.

Europeiske tradere som ønsker å trade binære opsjoner om morgenen og ettermiddagen, bør f.eks. sørge for at deres megler ikke utelukkende byr på amerikanske og asiatiske aksjer i tilfelle de relevante markedene er stengte når traderen vil handle.

Velg riktig binære opsjon

Etter du har åpnet konto hos en megler, bør du tilegne deg kunnskap om de forskjellige typene verdipapirer du kan trade med binære opsjoner, og hvilke typer binære opsjoner du kan handle dem med. Der finnes:

– High / Low opsjoner: Enkle opsjoner som forutser stigende eller fallende priser i løpet av et bestemt tidsrom.

– Touch / No Touch opsjoner: Avanserte opsjoner som spår hvorvidt markedet vil nå et bestemt kursnivå innenfor en bestemt tidsramme eller ei.

– Boundary opsjoner: Avanserte opsjoner som spår hvorvidt markedet vil holde seg innenfor en bestemt priskanal eller ei.

Hver av disse forskjellige formene for binære opsjoner har deres egne helt unike egenskaper. Hvis du vil lære mer om dem, kan du klikke på lenkene som fører til deres respektive artikler.

Valg av en trading strategi

Som trader bør du ikke investere på slump i verdipapirer du har sansen for på et gitt tidspunkt. Følelsesdrevet investering er den viktigste årsaken til at tradere taper penger. Enhver beslutning du gjør som trader bør komme som resultat av en klart definert, objektiv trading strategi som utelukker alle menneskelige faktorer som følelser, forhåpninger og frykt.

Den viktigste fordelen med en trading strategi er at den gjør det mulig å gjennomføre den samme handelen flere ganger. Hvis du står overfor den samme situasjonen to ganger vet du at du alltid vil ta den samme beslutningen. Etter et visst antall handler kan du evaluere om den beslutningen hjelper deg å tjene penger eller ei. Hvis den gjør det, kan du fortsette med å holde stø kurs. Hvis ikke, så vet du derimot nøyaktig hva du skal endre på. Trinn for trinn kan du eliminere alle negative faktorer fra din trading og dermed oppnå suksess som trader.

Tradere som ikke har en klart definert strategi vil i skarp kontrast aldri forstå hvorfor de tjener penger eller ikke. Derfor vil de aldri være i stand til å forbedre sin trading.

Her er det viktig å påpeke at en trading strategi i seg selv aldri kan garantere at du vil tjene penger på binære opsjoner. Du trenger i tillegg en trading dagbok, en skriftlig oversikt over alle beslutningene du tar, for å kunne evaluere din trading. Du har også behov for et solid pengeforvaltningssystem for å unngå at tapsrekker skal ruinere deg.

Guider for binære opsjoner
5 (100%) 1 vote