Binære opsjoner – basisinformasjon

Trading med binære opsjoner er en ny trading-type, hvor du kun har to valgmuligheter å forholde deg til: Call og Put. Ved trading med binære opsjoner skal du forutsi hvilken retning prisen på et verdipapir vil bevege seg i. Hvis du mener prisen vil gå opp, handler du på Call-opsjonen. Hvis du mener, prisnivået vil falle, trader du på Put-opsjonen.

Trading med binære opsjoner har klare fordeler, sammenlignet med alminnelig trading.

Ved trading med binære opsjoner er inntjeningspotensialet veldig høyt – du kan tjene helt opp til 90 % av beløpet du investerer. Tidsrammen for trading er veldig kort sammenlignet med vanlig trading, helt nede i 30 sekunder, og som regel er den på under en dag.

Er binære opsjoner noe helt nytt for deg? Klikk her!

Les videre under tabellen…

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Guide til binære opsjoner for begynnere

Alle kan begynne med å trade på markedet for binære opsjoner – det er enkelt og kan være svært givende. Nå hører det også med at risikofaktoren er betydelig når du trader med binære opsjoner. Hvis du gjør en feilaktig forutsigelse, vil du tape alt du investerte.

For å kunne handle på markedet for binære opsjoner, trenger du en trading plattform. Det finnes flere nettsider som byr på en slik plattform. De kalles for meglere. Meglerne tilbyr også ekstra tjenester som f.eks. en account manager, daglig markedsanalyse og markedsoppdateringer.

Meglere har forskjellige vilkår og betingelser hva gjelder innskudd, uttak, bonuser, avkastning, medlemskap osv. Du bør holde dine trading-behov i tankene og velge en megler deretter. Du finner anmeldelser av forskjellige meglere av binære opsjoner her på hjemmesiden vår. De vil være til nytte når du skal velge en passende megler.

Når du har bestemt deg for hvilken megler du vil velge, klikker du på den relevante lenken og oppgir deretter noen personopplysninger for å registrere deg. Du setter så inn et beløp som er likt eller større enn minsteinnskuddet hos din megler. Nå er du klar til å gjennomføre handler.

Det er tilrådelig å bruke din meglers demo-konto til å begynne med. En demo-konto vil gi deg praktisk erfaring med trading på markedet for binære opsjoner. Så snart du føler deg sikker, kan du begynne å trade på det ekte markeder med ordentlige penger.

På din meglers trading plattform vil du finne en rekke måter at trade på, som High/Low, 60-sekunder, One Touch, Boundary osv. De mest populære trading-typene er High/Low og 60-sekunder. Ved High/Low skal du kun spå hvorvidt et verdipapirs kursnivå vil bli høyere eller lavere enn det nåværende nivået. Du kan velge forfallstid for High/Low-handler, men når det gjelder 60-sekunders handler, er den selvsagt alltid på et minutt.

Hvis du har problemer med å spå markedsbevegelsene, kan du benytte seg av signaler for binære opsjoner eller roboter for binære opsjoner. For et lite abonnementsgebyr vil du da kunne oppnå en høyere gevinstfrekvens.

 

Binære opsjoner – basisinformasjon
Rate this post