Slik trader du opsjoner

Slik trader du opsjonerTrading med binære opsjoner er en ny trading type som har revolusjonert hele finansmarkedet. Alle og enhver kan begynne å trade med binære opsjoner ved å opprette en konto hos en binær megler og sette inn en sum med penger. Les Slik trader du opsjoner her.

 

Slik trader du opsjoner – en guide til trading

For å komme i gang med å trade på det binære opsjonsmarkedet skal du aller først gjennomføre følgende enkle steg:

  1. Velge en megler av binære opsjoner
  2. Velg en opsjonstype (se under)
  3. Velg et verdipapir
  4. Gjør din forutsigelse
  5. Fastsett investeringsbeløp
  6. Velg forfallstid, og vent

Det er alt. Mer trenger du slettes ikke gjøre for å tjene penger på binære opsjoner. Det er nettopp at det hele er så enkelt, så tilgjengelig og går så fort som har gjort at så veldig mange norske investorer fra alle slags bakgrunner har valgt å sette pengene sine i nettopp binære opsjoner.

Binære opsjonstyper

Det finnes et stort utvalg av forskjellige typer binære opsjoner. Disse har forskjellige fordeler og ulemper. Noen passer for en bestemt type strategi, andre slettes ikke. Risiko og avkastning kan variere mellom forskjellige typer binære opsjoner.

I denne korte introduksjonen til de mest populære typene vil du finne en god del hjelpsom basis informasjon. Den vil kunne hjelpe deg finne opsjonstypen som passer best for deg som trader.

High / Low opsjoner

High / Low er en opsjonstype som ber deg forutsi hvorvidt prisnivået til et bestemt verdipapir vil stige eller synke i løpet av et fastsatt tidsrom. En prosentsats ved siden av verdipapiret viser hvor stor den potensielle avkastningen du kan tjene er.

For å utføre en handel med en High / Low opsjon ganske enkel velger du et verdipapir, gjør din forutsigelse angjeldende kursretningen, oppgir investeringsbeløp, og velger løpetid.

La oss anta at aksjekursen for Google ligger på 833,200 og du mener at kursen vil falle i løpet av den kommende timen. La oss videre anta at den potensielle avkastningen er 75 %, og at du ønsker å investere $100. For å gjennomføre denne handelen velger du først «Google» som ditt verdipapir, deretter «Down,» setter utløpstiden til 1 time og taster $100 i feltet hvor du oppgir investeringsbeløp.

Hvis kursen til Google etter en time er over 833,200 vil du ha tapt $100. Hvis den er under $100 vil du ha innkassert et utbytte på $75 fordi din forutsigelse stemte.

Touch Opsjoner

Touch trading tar en uke og byr på en meget høy potensiell avkastning som kan være på helt opptil 500 %.

Touch opsjoner går ut på at din binære megler setter en målpris for et verdipapir som enten kan være høyere eller lavere enn den gjeldende kursen. Du skal forutsi om kursen vil nå målprisen i løpet av en uke eller ei. Du kan utelukkende investere penger på at kursen faktisk vil nå målprisen. Med andre ord kan du ikke gjøre det motsatte, og forutsi at så ikke vil skje.

Hvis du observerer en kraftig prisbevegelse i retning målprisen og du mener at kursen vil nå denne grensen bør du investere. For å gjennomføre en handel i en touch opsjon velger du verdipapir og oppgir antall enheter du ønsker å investere. En enhet tilsvarer som regel $25. Det er viktig å påpeke at hvis målprisen treffes bare en eneste gang i løpet av hele uken vil du vinne på en slik investering.

Boundary opsjoner

Boundary traidng går ut på at din megler setter to målpriser for et verdipapir – en øvre og en nedre grense. Som trader skal du forutsi hvorvidt prisen vil holde seg innenfor disse rammene, eller vil bryte ut av dem i løpet av en fastsatt tidsperiode. Den korteste tillatte utløpstiden for boundary opsjoner er som oftest 30 minutter.

60-sekunders opsjoner

Dette er en form for ekstremt hurtig trading. 60-sekunders opsjoner er i bunn og grunn nøyaktig det samme som High / Low opsjoner. Den eneste forskjellen er at de har en svært begrenset utløpstid på kun 1 minutt.

Nå som du har satt deg inn i hvilke opsjonstyper som finnes, og hvordan du trader dem, kan du begynne å investere på ordentlig. Sørg for at du finner opsjonstypen som passer best for deg, og gjør kloke, tålmodige og kliniske investeringsavgjørelser.

Slik trader du opsjoner
Rate this post