Slik trader du

Slik trader duTrading med binære opsjoner er enkelt og spennende. Det gir deg en mulighet til å tjene en profitt på opptil 90 % av din investering i løpet av bare et minutt. Alle og enhver kan begynne å trade på markedet for binære opsjoner. Det har ingenting å si hvor du befinner deg, hvilken bakgrunn du har eller hvorvidt du har erfaring som investor. Les her Slik trader du.

Før du trader på markedet for binære opsjoner

For å kunne trade på markedet for binære opsjoner vil du først måtte opprette konto hos en binær opsjonsmegler. Det finnes et enormt utvalg av slike meglere i dagens marked. Du bør velge din megler med omhu. Det sier vi fordi det store utvalget medfører at slettes ikke alle slags meglere passer for alle slags tradere. Særlig er den noen meglere som er langt bedre egnet for nybegynnere enn andre.

Du kan åpne en konto i løpet av bare noen få minutter. Først fyller du inn et kort skjema på meglerens nettside. Du vil så motta en epost. I den finner du en lenke du klikker for å bekrefte opprettelsen av din konto. Så snart du gjør dette vil kontoen din verifiseres. Da gjenstår bare å overføre penger til den som du kan bruke til å investere. Du er nødt til å gjøre et innskudd som er større en din meglers laveste tillatte innskuddsbeløp.

Det er alt: du kan nå begynne å trade.

Hvis du er en ny trader, bør du begynne med en demo konto. Med en demo konto kan du lære å trade helt uten risiko eller kostnad. Du gjennomfører helt ordentlige handler med binære opsjoner, men investerer bare liksom-penger. Du kan ikke tape noe, men heller ikke tjene noe. Derimot kan du innkassere en stor mengde verdifull kunnskap og erfaring. Demo trading hjelper deg å mestre alle de viktigste sidene ved trading i binære opsjoner.

For ytterligere hjelp vil de fleste meglere by på en rekke tjenester i tillegg til trading plattformen. For eksempel varter mange opp med daglig markedsanalyse, eller gode tips og råd via epost. Hos flertallet av binære meglere vil du finne læringssentre. Hos dem finner du artikler, e-bøker og videoer om binære opsjoner. Ved å studere dem kan du tilegne deg all kunnskapen du behøver for virkelig å bli en ekspert på emnet. Alle nybegynnere bør sette av litt tid til å innhente informasjon på denne måten.

Slik trader du – trinn for trinn

Når du føler deg klar til å trade på ramme alvor med dine egne penger som innsats, følger du denne enkle oppskriften for å gjennomføre din første handel med binære opsjoner:

  1. Logg deg inn, og gå til din binære meglers plattform
  2. Velg en opsjons-type. Det finnes flere forskjellige typer som High/Low, Touch, 60-sekunder, Boundary, Option Builder, osv. De nøyaktige benevnelsene kan variere noe fra megler til megler. Det kan også antall opsjons-typer som er å finne på menyen. Den mest populære typen er High/Low. Denne opsjonen går ut på å forutse om kursen til et verdipapir vil være høyere eller levere enn nå om en fastsatt tid.
  3. Velg et verdipapir fra en liste som viser alle verdipapirene din binære megler byr på. Du kan som regel velge blant aksjer, råvarer, valutaer, og aksjeindekser. Les mer om hver enkelt type verdipapir.
  4. Så snart du har valgt ditt verdipapir vil du se en prosentsats på skjermen ved siden av det. Denne satsen representerer prosentandelen av ditt investeringsbeløp som du vil vinne hvis din forutsigelse stemmer.
  5. Gjør din forutsigelse og fastsett summen du ønsker å investere. Velg en utløpstid og vent til den utløper.
  6. Hvis forutsigelsen din medførte riktighet, vil du få tilbake investeringssummen + vinne den angitte prosentandelen som avkastning. Hvis du ikke gjorde en korrekt forutsigelse taper du hele beløpet du investerte. Så enkelt er det, rett og slett.

God fornøyelse og lykke til!

 

Slik trader du
4 (80%) 1 vote