Slik velger du en megler

Å velge den rette megleren av binære opsjoner for å komme i gang med din trading-karriere kan være en overveldende oppgave. Det finnes et nesten uendelig antall meglere, og spesielt nykommere til trading-verdenen kan ha vanskelig for å skjønne hvilke kriterier som er viktigst. Vår «how-to guide» vil hjelpe deg med å treffe en god beslutning.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Slik velger du en megler – en guide

Regulerte meglere eller andre former for innskuddsforsikring

Når du åpner konto hos en megler, overlater du pengene dine til dem. I løpet av en trading-karriere kan det etter hvert bli snakk om en hel del penger. Du bør derfor tenke deg grundig om før du avgjør hvem du skal sette din lit til. Hvis en megler går konkurs, kan du miste alle pengene du har stående på konto hos megleren, akkurat som du kan miste penger du har satt i banken.

Heldigvis finnes det en måte at unngå denne risikoen på: EU-regulerte meglere. Når du etablerer konto hos en megler som er regulert av EU, er pengene dine beskyttet. EU-regulerte meglere pålegges å ha separate konti, hvor de har nok penger stående til å betale alle deres kunder i tilfelle megleren skulle gå konkurs.

Det finnes et stort antall EU-regulerte meglere på markedet. Hvis dette er et viktig spørsmål for deg, bør det være enkelt å finne en. Det finnes også pålitelige meglere som ikke reguleres av EU. For å gjøre din beslutning lettere har vi laget en liste over pålitelige meglere.

Høy avkastning på den typen binær opsjon du foretrekker

Før du melder deg inn hos en megler, bør du forsikre deg om at megleren byr på høy avkastning på den typen binær opsjon som du helst vil trade med. Mange tradere innser ikke den enorme forskjellen selv 1 % eller 2 % i ekstra avkastning kan medføre i løpet av en måned eller et halvt år. Hvis vi tar utgangspunkt i 6 handler i snitt om dagen, 20 trading-dager om måneden og en gevinstfrekvens på 70 %, vil 2% ekstra avkastning resultere i et ekstra utbytte på 2160163%. Det er mer enn 2 millioner prosent ekstra penger uten at du forbedrer strategien din, kun gjennom effekten av renters rente.

Ettersom du sannsynligvis planlegger å bli hos din megler i mer enn 6 måneder, kanskje heller 6 år, kan du forestille deg hvor stor forskjell høyere avkastning kan gjøre i løpet av den tiden. Selv hvis du ikke gjennomfører 6 handler om dagen, vil forskjellen være å regne i milliarder av prosent.

Når du velger en megler, bør du derfor nøye kontrollere, hva slags avkastning megleren byr på. Det er lett å se mellom fingrene på en forskjell på 75 % gjennomsnittlig avkastning og 78 % gjennomsnittlig avkastning av high/low opsjoner, men som vi så i eksempelet over, utgjør 3 % en enorm forskjell i løpet av en trading-karriere.

Verdipapirer i din tidssone

Binære opsjons-tradere bor rundt om i hele verden. Som en konsekvens, er det stor variasjon på deres trading-tider. Tradere fra Asia, Europa og Amerika vil trade på meget forskjellige tidspunkt i løpet av døgnet.

Det er viktig å velge en megler som byr på trading av verdipapirer på din foretrukne trading-tid. Ethvert verdipapir kan kun trades når dets hjemmemarked er åpent. For valutaer er det ikke noe problem – de trades på alle de større markedene i verden. Et av disse store markedene vil alltid være åpent. For aksjer er det derimot et større problem. De fleste børser er kun åpne fra 8 til 12 timer i løpet av dagen. Avhengig av hvor du bor, kan det kanskje være et tidspunkt når du ligger i sengen.

Tradere fra Asia bør f.eks. overveie nøye om det er en god idé å åpne konto hos en megler som har spesialisert seg i amerikanske aksjer. For å trade amerikanske aksjer må en slik trader måtte våke natt etter natt. Hvis det er det du ønsker, er det selvfølgelig greit. Men for de fleste tradere vil det være en deal-breaker. De har bruk for en megler, som tilbyr verdipapirer fra Asia eller Europa, som de kan trade på mer bekvemme tidspunkt av døgnet.

 

Slik velger du en megler
Rate this post