Banc De Binary Gratis Demo Konto

Banc De Binary Gratis Demo Konto

Stop sign

STOP - Banc De Binary is closed!


Banc De Binary is no longer available. Banc De Binary is closed since January 9, 2017. Main reason was due to bad press coverage.

We recommend choosing one of our top rated binary options brokers instead:

  1. IQoption (Free $5.000 demo - no deposit required)

  2. Go to our full broker list!

Hvis du benytter deg av en Banc De Binary gratis demo konto til å trade med binære opsjoner, vil dette kunne hjelpe deg å oppnå suksess som trader. For å sikre deg en demo konto, bør du være klar over en del ting.

Slik åpner du en Banc De Binary gratis demo konto

Å trade med binære opsjoner er enkelt, intuitivt og morsomt. Like fullt må du belage deg på en innkjøringsperiode. Du kan ikke regne med å være verdensmester med en gang. For å unngå at du taper penger mens du er inne i innkjøringsfasen, slik at du kan prøve ut forskjellige binære opsjonstyper og eksperimentere med strategier, byr Banc De Binary på en gratis demo konto.

banc-de-binary-trade
Hos Banc De Binary kan du trade for helt nede i $1 per handel!

Ved første øyekast kan det virke som om Banc De Binary slettes ikke byr på en demo konto all den tid den ikke nevnes på meglerens hjemmeside. Men ikke la deg forvirre. Du trenger nemlig kun å åpne en helt vanlig konto, og sette inn det gjeldende minimumsbeløpet. Detter vil Banc De Binary gi deg muligheten til å handle i demo modus med din nyåpnede konto.

Det går for det samme hvilken av Banc De Binarys kontotyper du velger. Samtlige vil du kunne anvende som en demo konto når du først går i gang. I alt byr Banc De Binary på fire forskjellige kontotyper. De skiller seg fra hverandre hva gjelder minste tillatte innskudd og hva slags fordeler de byr op.

binaryoptionrobot....du kan trade automatisk hos denne megleren med bruk av den 100 % gratis roboten: BinaryOptionRobot?

Basiskontotypen heter Micro Silver Account. Den kan du åpne for et minimums innskudd på kun $250. En slik konto gir deg full tilgang til Banc De Binarys handelsplattform med over 200 verdipapir å velge blant. Den neste kontotypen er Standard Gold Account. Den må du sette inn minst $5001 for å sikre deg. Du vil da motta en bonus på 100 %. Det vil si at Banc De Binary dobler din kontosaldo. Begge disse kontotypene gir deg tilgang til demo trading.

For å nyte godt av Banc De Binary demo konto, trenger du kun åpne en av selskapets standardkontoer og gjøre et innskudd på minst $250. Setter du ikke inn minst dette beløpet vil du ikke innvilges en Micro Silve Account, noe som er en forutsetning for å nyte godt av en demo konto.

Det er enkelt og fort gjort å åpne en konto hos Banc De Binary. Bare fyll inn følgende informasjon på et skjema på selskapets nettside:

  • Ditt fulle navn
  • Din e-postadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Et kodeord

…og hvilken valuta du helst vil anvende (amerikanske dollar, britiske pund eller euro).

Avslutningsvis bare velger du hvor mye du ønsker å sette inn på kontoen. Hvor mye du setter inn vil avgjøre hva slags kontotype du innvilges, og hvor stor bonus du mottar.

Banc De Binary Anmeldelse

Banc De Binary artikler