Banc De Binary Kontotyper

Banc De Binary Kontotyper

Stop sign

STOP - Banc De Binary is closed!


Banc De Binary is no longer available. Banc De Binary is closed since January 9, 2017. Main reason was due to bad press coverage.

We recommend choosing one of our top rated binary options brokers instead:

 1. IQoption (Free $5.000 demo - no deposit required)

 2. Go to our full broker list!

For å kunne appellerer til flest mulige forskjellige binære tradere, byr Banc De Binary på fire forskjellige kontotyper. Les her om Banc De Binary kontotyper for å finne ut hvilken av dem passer best for deg.

Banc De Binary kontotyper

Banc De Binary operer med fire forskjellige kontotyper:

 

1: Micro Silver kontoen

Micro Silver kontoen er Banc De Binarys kontotype for nye medlemmer. Den er perfekt egnet for nye tradere, og er tilgjengelig for et første innskudd på mellom $250 og $5 000. Micro Silver kontoen lar deg anvende alle meglerens basisfunksjoner. Det vil si alt som trengs for å oppnå suksess som binær trader:

 • Komplett utvalg av over 200 verdipapir å handle med
 • Flere trading plattformer å velge blant.
 • Utmerket kundeservice
 • Daglig markedsanalyse.
banc-de-binary-trade
Hos Banc De Binary kan du trade for helt nede i $1 per handel!

2: Standard Gold kontoen

Selv om du skulle være en ny trader, kan det lønne seg å starte med en Standard Gold konto hos Banc De Binary. Sammenlignet med Micro Silver kontoen byr nemlig den på en forlokkende bonus på hele 100 %. Det vil si at du kan investere for dobbelt så mye som du setter inn på din konto. Ellers nyter du godt av alle de samme fordelene som gjelder for Micro Silver. For å åpne en Standard Gold konto må du gjøre et innskudd på mellom $5001 og $35 000.

binaryoptionrobot....du kan trade automatisk hos denne megleren med bruk av den 100 % gratis roboten: BinaryOptionRobot?

En velkomstbonus av dette formatet kan gi din karriere en skikkelig pangstart. Når du setter inn f.eks. $10 000 vil Banc De Binary gi deg ytterligere $10 000 som en gave. Best av alt er at tilbudet ikke har noen øvre grense. Dess mer penger du setter inn, dess mer bonus vil du motta. Finnes det en enklere måte å doble din investering på?

For begynnere flest vil Standard Gold kontoen være den kontotypen hvor de vil høre hjemme lengst. Begynner du her kan du handle lenge og vel til du kommer opp på et så høyt nivå at du behøver å åpne en av Banc De Binarys mest eksklusive kontotyper. Av den årsak – og bonusen på 100 % – anbefaler vi Standard Gold for nye binære tradere.

3: Personal Account Manager Reserved kontoen

Personal Account Managere Reserved kontoen er den første av Banc De Binarys profesjonelle kontotyper. Den fordrer et første innskudd på mellom $35 001 og $50 000.

Personal Account Manager Reserved kontoen byr på alle se samme fordelene som Standard Gold kontoen – 100 % bonus, inkludert – og varter i tillegg opp med en lang rekke svært gunstige tjenester som kan være til stor hjelp for enhver trader:

 • Direkte adgang til din personlige Account Manager via telefon, chat og e-post,
 • Adgang til Banc De Binarys finansanalytikere,
 • Trading-signaler,
 • Trading-undervisning,
 • Høyere kundeserviceprioritet.

4: Banc De Binary Premium kontoen

Ved å sette inn $50 001 eller mer innvilges du Banc De Binarys mest eksklusive kontotype: Banc De Binary Premium kontoen.

Den sikrer deg de samme fordelene som er tilgjengelig med Personal Account Manager Reserved kontoen, pluss to viktige tilskudd:

 • Førsteadgang til alle opsjonskontrakter 
 • Ingen likviditetsproblemer

 

Banc De Binary Anmeldelse

Banc De Binary artikler