IQ Option Demo

IQ Option demoHar du lyst til å prøve en gratis demo med IQ Option – en av markedets mest populære binære meglere – uten å investere et øre av egne penger? I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du går frem med en IQ Option demo.

Generelt Risiko Varsel
Finanstjenestene som tilbys på denne nettsiden medfører en høy grad av risiko, og kan føre til tap av hele din egenkapital. Du bør aldri investere mer penger enn du har råd til å avse.

 

Slik prøver du en IQ Option demo

Før du åpner konto hos en binær megler bør du ta deg tid til å teste tilbudet den har å by på. Til syvende og sist er det jo snakk om å investere dine egne penger, og potensielt sett begynnelsen på en lang karriere som binær trader. IQ Option verdsetter hvor viktig det er å prøve tilbudet deres, og gjør det enkelt – enklere enn du kanskje tror – å gjøre nettopp det.

For å få muligheten til å prøve en binær megler må du ofte registrere en demokonto hvis de i det hele byr på en slik mulighet. Hos IQ Option gjør de det annerledes. For å få tilgang til denne meglerens handelsplattform trenger du kun å fylle ut et kjapt og enkelt skjema på selskapets nettside med basisinformasjon. Du bare oppgir navn, epostadresse og valuta, og så er du klar til å begynne.

Du behøver ikke overføre penger til IQ Option for å benytte deg av dette tilbudte. Selvsagt kan du ikke gjennomføre ekte investeringer i demo-modus, men det gjør ikke stort. Du nyter full tilgang til IQ Options handelsplattform og kan prøve hele selskapets tilbud:

  • Lær hva slags avkastning du kan tjene på hva slags binær opsjon. Test forskjellige strategier, og finn ut hvor mye du kan tjene på hver av dem. Virker det som om du vil kunne tjene penger som trader hos IQ Option?
  • Sjekk om opsjonene IQ Option byr på faller i smak. Har du tenkt å trade i 60-sekunders opsjoner? Boundary opsjoner? One Touch opsjoner? Har IQ Option tilbudet du trenger?
  • Det samme gjelder tilbud av verdipapirer. Finner du alternativene du trenger for å handle slik som du ønsker?
  • Test handelsplattformen i sin helhet. Liker du designen? Virker plattformen brukervennlig?

Hvis du kan svare «Ja» på alle disse spørsmålene, kan du trygt slå fast at du har funnet din ideelle megler. Da er det bare å melde seg inn hos IQ Option. Skulle noen av spørsmålene besvares med «nei» gjelder det å avveie hvor viktig disse faktorene er for deg som trader.

På vår side finner du en rekke lenker til interessante meglere som du kan teste. Prøv dem og se hva du synes. Kanskje vil en av dem vise seg å være perfekt for deg. IQ Option er en av de mest populære meglerne i bransjen, så hvorfor ikke prøve dette selskapet først. Innfrir de ikke, finner du mange andre gode alternativer her hos oss.

IQ Option Demo
5 (100%) 1 vote