IQ Option Kontotyper

IQ Option KontotyperLyst til å tjene penger på handel med binære opsjoner? Velg blant stort utvalg av IQ Option kontotyper for å gi din karriere som binær trader best mulig utgangspunkt.

Generelt Risiko Varsel
Finanstjenestene som tilbys på denne nettsiden medfører en høy grad av risiko, og kan føre til tap av hele din egenkapital. Du bør aldri investere mer penger enn du har råd til å avse.

Hvilke IQ Option kontotyper byr de på?

IQ Option varter opp med et utmerket og veldig kundeorientert kontosystem som kombinerer enkelhet med store fordeler og små minimumskrav.

Hos alt for mange binære meglere har de forskjellige kontotypene på menyen gjerne det mål for øye å lokke deg til å skyte inn et størst mulig investeringsbeløp. Slike meglere byr på kun på de mest gunstige bonusene og de beste særfordelene for high-roller kontoer du må sette inn $25 000, $50 000, eller enda mer for å nyte godt av.

Hos IQ Option gjør de det annerledes. IQ Option byr kun på to typer trading konto. For å nyte godt av det høyeste nivået kreves kun et minsteinnskudd på $1000. Dette er å anse som meget rimelig. For å få tilsvarende fordelere hos andre meglere må du gjerne ut med $25 000 eller mer.

Ved å by på et slikt tilbud har IQ Option gitt nye tradere og tradere med begrensede budsjetter mulighet til å nyte godt av en konto med stort potensial. Her kan du trade som en proff selv om du ikke har penger til et VIP-medlemskap.

La oss se litt nærmere på IQ Option kontotyper for virkelig å understreke hvor gunstige de er:

IQ Options basiskonto, såkalt Real-konto, er tilgjengelig for et minsteinnskudd på kun $10. Dette er det soleklart laveste kravet for et minsteinnskudd som vi kjenner til i bransjen. Vanligvis vil meglere kreve et første innskudd på minimum $250. Dette gjør det mulig for alle og enhver å forsøke binær trading. Det vil også si at du kan prøve handel med binære opsjoner for å se hvorvidt det passer for deg eller ei, uten å risikere store summer.

Selv om IQ Options real-konto er enkel å anskaffe seg, byr den like fullt på fordeler som ikke står noe tilbake for tilsvarende tilbud som gjelder for basiskontoer eller selv mellomnivå kontoer hos andre meglere.

VIP-kontoen, som du må sette inn minst $1000 for å åpne, byr denne kontoen på en personlig kundebehandler og et månedlig analysemøte med en av IQ Options eksperter hvor dere vil diskutere din trading. Dette er en type tilbud de fleste meglere forbeholder sine aller mest fornemme kontoer av typen du må sette inn minst $25 000 for å sikre deg.

Kort og godt kan vi slå fast at IQ Options kontosystem passer perfekt for alle nye tradere, og tradere som opererer med begrensede midler. Vil du gi din karriere innenfor binær opsjonshandel en pangstart, kan vi anbefale IQ Option.

IQ Option Kontotyper
5 (100%) 1 vote