60 sekunder opsjon

Trading med binære opsjoner har endret seg en del siden deres inntog på markedet, men ingen av endringene har vært så dramatiske som innførelsen av 60-sekunders trading. 60-sekunders trading er trading med binære opsjoner med svært kort løpetid, noe som gir deg resultater på bare et minutt.

Alle de populære meglerne for binære opsjoner har denne trading-typen på sine trading-plattformer. 60-sekunders trading har tiltrukket seg et stort antall tradere, og blir stadig mer populært for hver dag som går takket være sin ekstremt korte løpetid.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Hva er 60-sekunders trading?

Ved 60-sekunders trading skal du forutsi om kursnivået for et verdipapir vil være høyere eller lavere enn det er nå om 60 sekunder, dvs. ett minutt. Så enkelt er det. Også fremgangsmåten for å gjennomføre en handel med 60-sekunders trading er svært enkel.

For å utføre en handel må du for det første logge deg inn på kontoen din hos din megler. Når du har gjort det, går du til meglerens trading-plattform og velger 60-sekunders trading-modus. Du velger så et verdipapir du ønsker å handle med. De mest populære aktiva for 60-sekunders trading er valutapar.

Efter du har valgt verdipapir, må du forutsi dets prisbevegelse. Hvis du mener at prisnivået vil være høyere enn det er nå når opsjonen utløper – altså om ett minutt – velger du en High- eller Up-opsjon. Hvis du derimot mener at utløpsprisen vil være lavere enn det nåværende prisnivået, velger du en Low- eller Down-opsjon. Neste steg er å anføre beløpet du vil handle for. Du behøver ikke velge en utløpstid, all den tid den alltid er ett minutt i denne formen for trading. Da gjenstår det bare å fullføre handelen.

Så snart utløpstiden forfaller, vil resultatet av handelen være tilgjengelig. Hvis din forutsigelse var korrekt, vil avkastningen, pluss det beløpet du investerte, bli lagt til din saldo øyeblikkelig. Hvis du derimot tok feil, vil du miste pengene du investerte.

60-sekunders strategi

Avkastning for 60-sekunders trading er vanligvis noe høyere enn tilfellet er for High/Low-trading, fordi 60-sekunders trading medfører høyere risiko. Det er veldig vanskelig å benytte seg av en strategi innenfor en så kort tidsramme, men det finnes likefullt en strategi du kan bruke til å vinne penger.

Strategien kaldes Dobbelt opp-strategien. For det første bør du velge et verdipapir som byr på høy avkastning (aller helst minimum 85 %). Deretter handler du et lite beløp ved å velge enten High eller Low. Hvis du vinner, vil du tjene en liten avkastning. Da handler du for det samme beløpet en gang til. Hvis du taper, skal du derimot doble beløpet du investerer, slik at du kan vinne tilbake beløpet du tapte. Fortsett å fordoble beløpet frem til du vinner, og gå så tilbake til å investere beløpet du startet med når så skjer.

Husk på at du er nødt til at ha en tilstrekkelig stor saldo for at denne metoden skal kunne fungere effektivt.

 

60 sekunder opsjon
Rate this post