Binære opsjoner – Bonus

Trading med binære opsjoner har kommet langt siden tilbudet ble lansert for noen få år siden. Den store konkurransen mellom meglere som tilbyr handel med binære opsjoner om å tiltrekke seg flest mulig tradere har ført til at mange har begynt å lokke med en bonus til nye tradere.

Dette er et stort pluss for tradere av binære opsjoner, all den tid de på denne måten kan innkassere store pengesummer gratis.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Hva består bonus til nye tradere av?

Meglere betaler ut et visst beløp med gratis kreditt til nye kunder som melder seg inn, og gjør et innskudd på sin nye konto. Dette beløpet kalles for en bonus.

Bonusen er i enkelte tilfeller ikke begrenset til det første innskuddet. Noen få meglere følger nemlig opp med bonus på påfølgende innskudd også.

Hva slags bonus du kan få hos en megler varierer fra nettside til nettside. Enkelte byr på et fast bonusbeløp eller en fast prosentandel av pengebeløpet du setter inn. Andre byr på en velkomstbonus som avhenger av hvilken type medlemskap du åpner.

Det vanligste er at du mottar det samme beløpet som du selv setter inn når du gjør ditt første innskudd som bonus. Dette kalles en 100 % velkomstbonus.

Slik sikrer du deg bonusen

Bare fordi du gjort et innskudd, betyr ikke det at du vil få bonusen. Det finnes bestemte betingelser og vilkår som du må oppfylle for å kunne innkassere bonusen din. Du bør være oppmerksom på at disse betingelsene ikke er særlig enkle å oppfylle. Du vil i enkelte tilfeller måtte legge ned en seriøs innsats for å motta bonusen.

Den første viktige bonusbetingelsen er at du må trade for et bestemt beløp, før du kan motta din bonus. Dette beløpet kan være omkring 50 ganger beløpet du satte inn. Hvis du f.eks. har gjort innskudd på $100, må du altså investere i alt $5.000 før du kan innkassere noen bonus. Husk dog at du selvfølgelig kan tjene en stor fortjeneste mens du investerer for disse pengene.

Et annet viktig aspekt med bonusen er at du må trade for det oppgitte beløpet innenfor en bestemt tidsfrist. Hvis du ikke investerer for beløpet hurtig nok, vil du ikke kunne gjøre krav på bonusen. Gjeldende tidsfrist er 2-3 måneder for de fleste brokere.

Du bør også huske at du ikke kan gjøre uttak fra konto før du oppfyller bonusbetingelsene. Hvis du tar ut penger før tiden, vil du miste din rett til bonus. Hvis du oppfyller alle betingelsene for å få en velkomstbonus, bør du kontakte din meglers kundeservice slik at de kan tilføye bonusbeløpet til din konto.

Konklusjon

Det er viktig å forstå at selv om en bonus for nye tradere kan være et lukrativt tilbud, bør den ikke være det eneste hensyn du vektlegger når du skal velge en megler.

Det er ikke en gang sikkert at du vil kunne gjøre krav på bonusen p.g.a. alle de gjeldende betingelser. Så sørg for at du tar hensyn til meglerens andre forutsetninger i dine vurderinger før du velger en megler å trade binære opsjoner hos.

 

Binære opsjoner – Bonus
Rate this post