Hva er en boundary opsjon?

Den stadig økende konkurransen mellom meglere om hvem som kan tiltrekke seg flest tradere har ført til en rekke innovative utviklinger. Det dukker fortløpende opp nyvinninger i den binære opsjonsbransjen.

Et godt eksempel på dette har vært introduksjonen av en rekke nye trading-typer i tillegg til den klassiske high eller low tradingen. En av de nye trading-typene er boundary opsjoner. Boundary opsjoner har hurtig blitt en svært populær trading-mulighet, og alle de ledende meglerne byr på denne form for trading.

Teksten fortsetter under tabellen…

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Hva er boundary opsjoner?

Med boundary opsjoner blir to prisnivåer fastsatt av megleren – et øvre prisnivå og et nedre prisnivå. Som trader skal du forutsi hvorvidt prisnivået for det valgte verdipapiret vil holde seg innenfor disse grensene, eller overskride dem i den ene eller andre retningen.

Du kan selv velge hvor lang utløpstid du ønsker for en slik opsjon, men prisgrensene vil utvide seg dess lengre tidsperiode du fastsetter. En prosentsats ved siden av det aktuelle verdipapiret indikerer hvor mange prosent av det investerte beløpet du vil vinne hvis din forutsigelse er korrekt.

For å trade med boundary opsjoner må du først logge deg inn på kontoen hos din megler, og så gå til deres trading-plattform hvor du velger verdipapiret du vil handle med. Deretter velger du løpetiden. Som nevnt tidligere reflekteres endring av løpetiden seg i en endring av grensene din megler fastsetter.

Hvis du mener prisen på verdipapiret vil holde seg innenfor for de forutbestemte grensene, velger du “In”. Hvis du mener prisnivået vil bevege seg utenfor grensene, velger du “Out”. Deretter velger du hvor mye du vil investere, og utfører handelen.

Resultatet av handelen vil vise seg så snart opsjonen utløper. Hvis din forutsigelse er korrekt, vil pengene du vinner straks bli kreditert til din konto.

Nyheter og boundary opsjoner

Du kan bruke markedsnyheter til at oppnå en høy gevinstfrekvens med boundary opsjoner. Hvis viktige nyheter med relevans for et verdipapir dukker opp, vil de garantert påvirke verdipapirets pris positivt eller negativt.

Det betyr ingenting om verdipapirets pris blir påvirket i positiv eller negativ retning, det eneste som betyr noe i boundary trading er at når en slik nyhet publiseres vil det forårsake turbulens i verdipapirets pris, og prisnivået vil derfor med stor sannsynlighet overskride de prisgrensene megleren fastsatte.

I en slik situasjon vil det være et klokt trekk å trade på “Out” opsjonen. Hvis et verdipapir derimot har holdt seg stabilt over en lengre periode, og ikke viser tegn til noe slags fluktuering, vil du sannsynligvis kunne vinne penger på “In” opsjonen.

Konklusjon

Boundary trading er en relativt ny form for trading, og den er unik på sin egen måte. Den byr på en fantastisk måte å tjene penger på. Hvis du vil tjene penger ved at trade med boundary opsjoner, kan du sjekke vår megler-side og finne deg en megler hvor du kan trade med boundary opsjoner i dag!

Hva er en boundary opsjon?
Rate this post