Robot for binære opsjoner

En robot for binære opsjoner er et dataprogram som automatisk trader på vegne av brukeren. Det er et relativt nytt konsept, men det har blitt veldig populært i det siste. Roboter gjør trading atskillig lettere for tradere av binære opsjoner.

Binaryoptionrobot-no-lille

Slik fungerer roboter for binære opsjoner

En robot for binære opsjoner kan hjelpe tradere med å gi profitten deres et løft helt uten innsats. Robotene er automatiske og arbeider helt selvstendig. Programvaren inneholder en kompleks algoritme og et redskap for avansert markedsanalyse. Roboten holder øye med hele markedet, og forsøker ved hjelp av sine redskaper å finne pålitelige forutsigelser som også omtales som «signaler» for binære opsjoner.

Disse resultatene blir deretter sendt til abonnentene, som bare trenger å klikke OK for å få roboten til å automatisk utføre handelen på deres vegne. Traderne behøver ikke selv å følge markedet, da hele analysedelen blir uført av programvaren automatisk. Selv handlene utføres automatisk av programvaren. Du trenger bare å klikke OK, så tar roboten seg av resten.

For å kunne bruke en robot, må du vanligvis laste ned og installere en fil. Denne typen programvare tar ikke opp mye plass – normalt sett omkring 100 MB, så installasjonen kan være gjort på få minutter. Hvis du derimot velger Binary Option Robot som din robot, slipper du å laste ned eller installere noe som helst.

Etter at programvaren har blitt installert, åpner du roboten. På menyen finner du en rekke valgmuligheter som trading-beløp per handel, påliteligheten av signalene det skal handles på, hvilke verdipapirer det skal handles, osv. Du lagrer dine innstillinger, og lar programvaren kjøre i bakgrunnen. For at roboten skal kunne handle automatisk på dine vegne, må du i tillegg logge deg inn på konto hos megleren din.

Når du har igangsatt programmet, kan du ta deg av andre gjøremål mens roboten hele tiden leter efter pålitelige signaler. Så snart en pålitelig forutsigelse blir oppdaget, gir programvaren lyd fra seg for å underrette deg om funnet. Som bruker trenger du bare å klikke OK, så vil roboten automatisk utføre handelen på dine vegne.

Robotenes treffsikkerhet er meget høy. Det nøyaktige tallet avhenger av hvilket program du benytter deg av, men der er normalt omkring 75 %. En klar fordel ved roboter i forhold til tilbydere av signaler til binære opsjoner er at ved bruk av en signaltilbyder må du selv utføre handelen, mens roboten tar seg av det også.

Du skal merke deg at du må forbli innlogget hos megleren din for at programmet skal fungere. De fleste utviklerne av roboter for binære opsjoner byr på en gratis prøveversjon, sånn at du selv kan teste hvor godt den fungerer. Hvis du er tilfreds med resultatene, kan du kjøpe programmet.

Konklusjon

Roboter er i ferd med å forandre måten binær trading gjøres på. Hvis du synes det er vanskelig å trade med binære opsjoner, og har lyst til å tjene penger uten noen særlig innsats, kan en robot for binære opsjoner være løsningen.

 

Robot for binære opsjoner
Rate this post