Signal tilbydere

Hvis du synes det er vanskelig å generere dine egne signaler for din binære trading, kan det være lurt å vurdere en nettbasert tjeneste som tar seg av den oppgaven på dine vegne. Signal tilbydere tar seg av alt de harde arbeidet med å analysere gigantiske mengder informasjon for å finne et godt signal – sånn at du slipper!

De beste signalene

Signal Tilbyder
Pris
Nøyaktighet
Signaler per dag
  
Auto Binary Signals Logo
$97
72,5%
6-12
Anmeldelse
Updown Signals_300x69_logo
$97
70%+
4,3
Anmeldelse
binaryoptionstradingstrategy-new-200x36
$194
80%
2-4
Anmeldelse
binaryoptionsprosignals-new
$97
72,5%
6-12
Anmeldelse

Mange tekniske analytikere, særlig nybegynnere, synes det er vanskelig å forutse bevegelser i markedet. Den tilsynelatende uendelige rekken av candlestick mønstre, tekniske indikatorer, trading-strategier og så videre forvirrer i så stor grad, at mange tradere til slutt er bortimot paralyserte og ute av stand til å ta avgjørelser overhodet. De er fanget i en skjærsild hvor de aldri vil kunne nå frem til en klar trading-beslutning.

Ettersom disse traderne kan og forstår alle aspekter ved trading – money management, typer av verdipapirer, osv. – kunne de oppnådd stor suksess om de bare var i stand til å generere klare kjøpssignaler. For å frigjøre seg fra dette dilemmaet kan du betale en signal tilbyder for at motta signalene de genererer.

Selv om dette systemet kanskje virker som en idiotsikker løsning for mange nye tradere, er det noen viktige spørsmål du må vurdere før du tegner abonnement hos en signal tilbyder. Her er de viktigste spørsmålene tradere bør stille angjeldende signal tilbydere – og svarene de trenger.

Hvordan mottar jeg signalene?

Når du abonnerer på tjenesten til en signal tilbyder, vil tilbyderen kontakte deg hver gang deres system generer et nytt signal. Som regel vil tilbyderen sende deg en e-post som oppgir verdipapiret, opsjonstypen og løpetiden du bør anvende.

Noen tilbydere kan også sende signaler til din telefon som en SMS. Når du mottar et signal, trenger du bare å følge instruksene, og investere i en binær opsjon i henhold til den. De fleste tilbydere sender mellom fem og syv signaler om dagen.

Kan jeg tjene penger på signalene?

Ja. Helt sikkert!

Gode tilbydere har historisk sett generert gevinstfrekvenser på omkring 70 %, noe som enkelt er nok til å tjene penger på binære opsjoner. Når det er sagt, kan selvfølgelig selv ikke den beste tilbyder garantere at de ikke på et eller annet tidspunkt vil gå inn i en tapsrekke.

Så lenge du holder deg til en solid money management strategi bør du uansett kunne innkassere et pent utbytte hvis du velger en pålitelig tilbyder. Alle tilbyderne på vår liste over er naturligvis pålitelige.

Hva koster signaler?

Prisen for signaler varierer stort. En vanlig pris for mange gode, pålitelige tilbydere er omkring $100 om måneden.

Når du tar i betraktning hvor mye du kan tjene på fem daglige signaler, er det er fair pris. Enkelte signal tilbydere koster langt mer. Det betyr ikke nødvendigvis at de er bedre.

Du bør ikke betale mer enn $200 for et godt system, med mindre du vil trade et helt bestemt verdipapir, som kun en dyr tilbyder har på menyen.

Hvilken signal tilbyder bør jeg velge?

Det finnes mange måter å skille en pålitelig signal tilbyder fra en svindler på:

a) Forstå systemet – og finn ut om det passer for deg

Signal tilbyderen bør gjøre det klart hvordan de genererer sine signaler. Du bør forstå denne strategien, og betrakte den som gyldig. Hvis en signal tilbyder ikke opplyser hvordan deres system virker, eller hvis du ikke forstår det, så styr unna.

b) Profesjonell

Akkurat som innenfor enhver annen bransje, er der enkelte signal tilbydere som, for å si det mildt, er tvilsomme. Du bør forsikre deg om at din signal tilbyder ikke lover deg urealistisk høye gevinstfrekvenser på fremtidige handler, og at de offentliggjør en komplett og detaljert historikk over utsendte signaler.

c) De riktige verdipapirene

Enhver trading-strategi virker best med en bestemt type verdipapir. Alle pålitelige signal tilbydere byr derfor kun på signaler for de verdipapirene deres strategi virker best for.

Noen tradere foretrekker å handle med et bestemt verdipapir, eller er tilbakeholdne med å investere i andre aktiva. Hvis du er en slik trader, bør du forsikre deg om at din signal tilbyder byr på verdipapiret du helst vil investere i.

Hvorfor ikke kjøpe en robot?

Roboter går et skritt lengre enn signal tilbyderne. De genererer ikke kun deres egne signaler, de investerer også automatisk på bakgrunn av disse signalene.

Det svake punktet med roboter er dessverre money management: De investerer alltid for et fast beløp. Signaler vil derimot gi deg mulighet til selv å iverksette din egen money management strategi, og på den måten forsikre deg om at denne vitale delen av din trading-strategi utføres til punkt og prikke.

 

Signal tilbydere
Rate this post