Binære opsjoner – roboter

Det store flertallet av tradere lar seg overvelde av mengden med informasjon som skal finnes, forstås, fordøyes og og implementeres for å vinne hanlder med binære opsjoner.

Derfor er markedet for roboter blitt større og større opp gjennom årene. Lenge holdt riktignok disse robotene ikke særlg høy kvalitet, men nå har der endelig kommet en robot som vi ikke nøler med å anbefale.

Den beste roboten på markedet

Markedet for roboter for binære opsjoner er i øyeblikket som markedet for søkemotorer. Det er Google – og så alle de andre. For roboter er der BinaryOptionRobot – og så alle de andre.

BinaryOptionRobot slår alle de andre robotene med ned i støvlene, og det skyldes blant annet at de:

  • Er 100 % gratis a benytte seg av
  • Er nettbasert og fungerer også når du ikke er online
  • Samarbeider med de beste meglerne i bransjen

Du kan lese hele vår anmeldelse av roboten, eller du kan ta oss på ordet, og melde deg på gratis ved å klikke på denne annonsen:

I resten av artikkelen har vi besvart noen av spørsmålene det kan hende du har om roboter – særlig hvis du er ny innenfor handel med binære opsjoner.

Er det uredelig å bruke en robot?

Der er overhodet ingenting galt med å bruke en robot når du handler med binære opsjoner. Enkelte ganger møter vi folk som synes at de selv burde stå for alle deres handler selv, og dette er en ganske normal forestilling. Men faktum er jo at du ikke er tilgjengelig for å kunne handle hvert eneste minutt av hver eneste dag. Noen ganger vil du helt naturlig sove eller arbeide akkurat på det tidspunktet da det var mulig å gjøre dagens beste handel. Ved å handle via en robot går du ikke glipp av slike handler.

Det er heller ikke feil overfor meglerne. BinaryOptionRobot samarbeider med diverse meglere, og dette betyr jo i seg selv at meglerne synes det er helt greit med roboter – ellers ville de ikke latt tradere melde seg inn gjennom BinaryOptionRobot. Du kan se det slik at robotene tror at deres programvare er bedre enn meglernes, og meglerne tror at deres programvare er bedre end robotenes. Det er en kamp som vil utkjempes uansett om du bruker robot eller ikke. Den eneste avgjørelsen du må ta, er hvorvidt du tror at du selv kan slå robotene. Om du tror at du kan tygge deg gjennom mer data enn robotene, og begå færre feil enn dem. Hvis du ikke tror det, så er det opplagt at du bør velge en robot til å hjelpe deg med å trade.

Der finnes fordeler og ulemper med alt

Akkurat som ellers i livet, er det ingenting som bare er perfekt. Uansett hva det er snakk om, uansett hva slags valg du gjør, så gjelder det fordeler og ulemper. Det er fryktelig enkelt å slå ned på ulempene, og så konkludere at “Se selv! Det duger slettes ikke”, og det er det mange av dem som ikke har troen på roboter som gjør. Og sannheten er at roboter gjør feil. Ikke automatiske feil, men feil hvor du som menneske ville kunne ha tatt hensyn til noe som programmet ikke kan.

Men hva med alle gangene hvor det motsatte er tilfelle? Hvor det er din frykt eller usikkerhet som styrer handelen – og ikke fakta. Alle de gangene hvor roboten – fordi den er 100 % følelsesløs – er i stand til å gjøre bedre og mer rasjonelle beslutninger enn du kan. Disse må du også huske på.

Til syvende og sist skal din beslutning bero på, om du tror du er bedre eller dårligere til i snitt å gjøre den rette handelen enn en robot. Både du og roboten kommer til å tape handler – men hvem kommer til å tape flest?

Hvis du tror det er deg, så er roboten et riktig så godt redskap for deg, og som tidligere nevnt, så er der kun en robot i bransjen akkurat for øyeblikket som er verdt å bry seg med: BinaryOptionRobot.

 

Binære opsjoner – roboter
5 (100%) 1 vote