BinaryOptionRobot Åpne Konto

BinaryOptionRobot Åpne KontoBinaryOptionRobot medfører ingen utgifter for deg. Takket være denne unike prismodellen, er det en del ting du bør være obs på. Å bruke BinaryOptionRobot i din trading medfører at du må anvende en litt annen tilvenning enn den som gjelder for øvrige roboter.

BinaryOptionRobot åpne konto – hvordan du gjør

Å åpne konto hos BinaryOptionRobot er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gå til BinaryOptionRobot sin nettside hvor du fyller ut et kort registreringsskjema hvor alt som behøves er å oppgi ditt navn og epostadresse. Med det, har du opprettet en konto hos BinaryOptionRobot.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

For å kunne benytte deg av BinaryOptionRobot, må du tillegg åpne konto hos en megler. Dette steget er av stor betydning fordi det gjør det mulig å dra nytte av BinaryOptionRobots tjenester helt gratis.

Uten å åpne konto hos en megler, kan du ikke bruke BinaryOptionRobot. Selv om du allerede har medlemskap hos en megler, vil ikke denne megleren betale for at du skal kunne bruke BinaryOptionRobot. De har deg jo allerede som kunde, så det finnes ingen motivasjon fra deres side for å betale penger for å få deg som medlem.

For å bruke BinaryOptionRobot gratis, velger du en av de utmerkede meglerne på listen BinaryOptionRobot gir deg så snart du har fylt ut registreringsskjemaet. Alle disse meglerne er troverdige, and fungerer veldig godt i kombinasjon med BinaryOptionRobot, så du kan trygt velge hvilken som helst megler på listen.

Vi anbefaler Banc De Binary, all den tid de byr på den beste kundestøtten og øvrige tjenestetilbud av meglerne på listen. Men sant å si er ikke skilnaden stor. Hvis du planlegger å gjennomføre en del handler selv, uten hjelp fra BinaryOptionRobot, bør du velge den megleren som passer best med strategien du har til hensikt å følge. Våre grundige anmeldelser av meglere kan hjelpe deg å finne den som passer aller best for deg.

Etter at du har valgt en megler, klikker du på lenken BinaryOptionRobot gir deg slik at du kan fylle inn et innmeldingsskjema. Det er av avgjørende betydning at du bruker lenken du får hos BinaryOptionRobot, og ikke åpner siden til megleren fra en annen kilde, slik som Google f.eks.

Lenken til BinaryOptionRobot inneholder informasjon som forteller megleren hvem som sendte deg til siden deres. Hvis du besøker megleren uten å gå via lenken, vil de ikke vite at det var BinaryOptionRobot som sendte deg, og heller ikke betale for din robot.

Lenken vil føre deg direkte til meglerens innmeldingsskjema. Vanligvis vil slike skjemaer kun kreve basisinformasjon – ditt navn, hvilket land du bor i, valuta og epost adresse. Så snart skjemaet er komplett har du opprettet konto hos megleren.

Siste steg er å overføre midler til din nyopprettede konto. Alle meglere lar deg anvende kreditt- og debetkort, og en lang rekke nettbaserte betalingsløsninger. Overføringer med kredittkort og debetkort gjøres øyeblikkelig, og medfører ingen gebyrer, noe som gjør kort til den mest populære innskuddsmetoden blant tradere flest. Velg hva du foretrekker, følg prosedyren, og du vil ha midler til rådighet for å handle med binære opsjoner på 1, 2, 3.

Så snart du har satt penger inn på konto, vil megleren betale for bruk av BinaryOptionRobots tjenester på dine vegne. Du har fullført registeringsprosessen, og kan nå bruke roboten.

 

BinaryOptionRobot Åpne Konto
Rate this post