BinaryOptionRobot Beste Innstillinger

BinaryOptionRobot Beste InnstillingerBinaryOptionRobot er en av de mest tilpasningsdyktige robotene på markedet. For å gjøre det meste utav tilbudet er det en del ting du bør være deg bevisst. Her på denne siden avslører vi BinaryOptionRobot beste innstillinger!

BinaryOptionRobot beste innstillinger

BinaryOptionRobot gir deg mulighet til å endre tre aspekter av trading prosessen. For hvert aspekt er den beste innstillingen som følger:

Investment per trade (investering per handel)

Dette er både den mest grunnleggende og viktigste innstillingen for BinaryOptionRobot. Investment per trade fastsetter hvor mye av pengene dine BinaryOptionRobot investerer på hvert signal.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Når det gjelder denne innstillingen, er det viktig at du utviser klok pengeforvaltning. Vi anbefaler helhjertet at du aldri investerer med enn 2 til 5 % av din samlede kontosaldo per trade. Mange tradere begår den feilen at de satser for mye på hver enkel handel, og med det setter seg i en situasjon hvor en langvarig tapsfrekvens kan tappe alt for mye kapital – et slag det kan vise seg svært vanskelig å reise seg etter.

Med mulighet til å styre hvor mye du vil investere per handel, gir BinaryOptionRobot deg sjansen til å øke ditt investeringsbeløp etter hvert som din samlede kontosaldo vokser, og senke innvesteringsbeløpet etter en lengre tapsrekke.

Hvis du har en kontosaldo på $500, vil en investering på 2 % tilsvare $10. Etter hvert som saldoen øker, kan du øke investeringsbeløp. Når du har et samlet innskudd på $1000, bør du investere $20 per handel. Hvis du taper en rekke handler på rad, bør du senke pengesummen du investerer. Ikke unnlat deg fra å bruke tall som ikke er runde hvis de passer med prosentandelen du ønsker å satse.

Generelt sett, anbefaler vi å starte med å investere 2 % per handel, og øke denne summen etter hvert som du blir mer vant med binær trading. Hvis du er usikker, velg en mindre prosentandel, og overstig aldri 5 %.

Stop loss (stopp tap)

BinaryOptionRobot sin stop loss innstilling gir deg mulighet til å stanse dagens handling atter et fastsatt antall tapte handler har inntruffet. I teorien kan denne redskapen redde deg fra lange tapsrekker, og heller gi deg mulighet til å fortsette å trade etter en pause. I praksis er saken noe mer komplisert.

Du bør behandle stop loss innstillingen med forsiktighet – hvis du ellers gjøre alt riktig, vil det lønne seg å deaktivere den.

Hvorvidt det gir mening for deg å bruke stop loss innstillingen avhenger av din pengeforvaltning. Hvis din pengeforvaltning er i henhold til læreboka, og du investerer en viss andel av din samlede kontosaldo per handel slik som vi rådet deg til i avsnittet over, vil ikke stop loss innstillingen kunne hjelpe deg.

Det er bare i situasjoner der du enten har invester for mye per trade, eller du ønsker å ta lengre pauser fra trading, at stop loss innstillingen gir mening. I slike tilfeller, kan du bruke den til å begrense antall handler du ønsker skal utføres før du sjekker kontoen din igjen.

Vårt råd blir uansett at du deaktiverer stop loss. Årsaken til det er at sjansen for å vinne den neste handelen alltid er den samme – helt uavhengig av hvorvidt du vant eller tapte den foregående handelen.

Derfor vil ikke det å gi deg etter et visst antall tap hjelpe deg med å vinne en større prosentandel av dine trades. Du risikerer heller at det tar lengre tid til neste gang du vinner.

Vi anbefaler at du holder stop loss innstilling avslått. Istedenfor å bruke denne muligheten for å kompensere for slapp pengeforvaltning, kan du oppnå bedre resultater ved å iverksette en solid pengeforvaltning.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Reverse trading (revers handling)

I likhet med stop loss, er reverse trading en innstilling du bør styre unna.

Med reverse trading aktivert, vil BinaryOptionRobot gjøre det tvert motsatte av hva det gjeldende signalet forutsier. Det vil si at hvis algoritmene til BinaryOptionRobot indikerer stigende priser, vil roboten i rak motsetning investere i fallende priser på dine vegne. Indikerer algoritmene fallende priser, vil BinaryOptionRobot investere i stigende priser.

Å investere på denne måten gir liten mening. Fra et matematisk ståsted, finnes det ingen sjanse for at reverse trading skal kunne hjelpe deg – noensinne, uansett hvilken robot du bruker.

Den enkle årsaken for den uttalelsen er at binære opsjoner kun har to mulige alternativer – stigende eller synkende priser. Over tid vil helt vilkårlige signaler generere den samme gevinstfrekvensen som myntkast – 50 prosent. Selv den verste roboten i verden vil dermed treffe blink minst 50 prosent av tiden – på sikt kan ingen gjøre det verre enn dette. Ved å handle mot signaler som stemmer 50 % av tiden med reverse trading, vil du få det samme resultatet: 50 %. Hvis signalene er overhodet bedre enn ren slump vil de gi bedre resultat enn 50 %. Da vil du tape mer enn halvparten av dine handler ved å bruke reverse trading.

Men BinaryOptionRobot sine signaler lages slettes ikke på slump. De generes av et team av eksperter. Hvis deres signaler er bare 1 % bedre enn ren gjetting, vil reverse trading koste deg penger – du vil vinne 49 % av dine handler, istedenfor 51 %. Reverse trading vil kun gi mening hvis du på alvor mener at ekspertene BinaryOptionRobot betaler gode penger for å utvikle signaler med viten og vilje saboterer sin egen arbeidsgiver.

Basert på dette er vår anbefaling utvetydig: Aldri benytt deg av reverse trading noensinne, noe sted.

 

BinaryOptionRobot Beste Innstillinger
Rate this post