BinaryOptionRobot Pris

BinaryOptionRobot PrisBinaryOptionRobot pris er det bortimot umulig å slå – tilbudet er nemlig gratis for deg å bruke. Det er din binære opsjonsmegler som betaler regninga på dine vegne. Ved å benytte deg av dette tilbudet, vil du nyte godt av alle fordelene automatisert binær trading byr på uten å betale noe selv.

Hvilken gratis BinaryOptionRobot pris kan jeg få?

Mange binære opsjonstradere undrer seg over hvordan BinaryOptionRobot kan by på kostnadsfri pris. Enkelte har t.o.m. konkludert at et gratis tilbud umulig kan ha noe for seg, og i stedet valgt å bruke store penger på roboter som byr på verre resultater enn BinaryOptionRobot.

Sannheten er at BinaryOptionRobot bare er gratis for deg – megleren vil dekke kostnaden på dine vegne.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Dette systemet er like genialt som det er ærlig. Sannheten er at listene over anbefalte meglere som roboter flest byr sine kunder på er basert på den samme modellen. Disse robotene mottar en godtgjørelse for alle kundene de videresender til sin anbefalte megler.

Til forskjell fra BinaryOptionRobot beholder disse robotene pengene selv, og krever at du betaler i tillegg. På den måten tjener de dobbel profitt. Denne forretningsmodellen er mildt sagt tvilsom. Det er jo du som tegner medlemskap hos megleren, så da er det jo rimelig at du mottar belønningen megleren er villig til å betale for å ha deg som kunde.

BinaryOptionRobot tar det redelige valget og bruker godtgjørelsen til å betale for roboten, slik at du slipper. Ved å dra nytte av ordningen nyter du kun fordeler. Du får en ny megler og en gratis robot på kjøpet – en kjempemessig handel som gir deg gode suksessmuligheter uten at det koster deg et øre.

Når du forstår denne geniale og kundeorienterte prismodellen, innser du at BinaryOptionRobot er vel så god som enhver annen robot selv om den er gratis for deg å bruke. Du dekker dine kostnader ved å åpne konto hos en av meglerne på listen til BinaryOptionRobot som da vil betale ditt gebyr.

BinaryOptionRobot er så viet til å by på et gratis tilbud at det ikke er mulig for medlemmer å betale selv. Eneste måte å benytte seg av deres tjenester på er ved å gå gjennom en av meglerne på listen.

All den tid BinaryOptionRobot sin liste med anbefalte meglere inkluderer alle de beste operatørene i bransjen, fra Banc De Binary til CherryTrade, er ikke dette noen ulempe. I tillegg hører det med at samtlige meglere på listen byr på velkomstbonuser på opptil 100 % eller mer, noe som gir deg en enda mykere start.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Hvem burde bruke BinaryOptionRobot?

Å bruke en gratis robot som kan tjene deg penger er bortimot et sikkerstikk. Enhver trader kan nyte noe slags fordel fra et slikt tilbud. Men særlig er det nye tradere med begrenset budsjett, som ellers ikke ville hatt råd til en robot, som kan tjene mest på å benytte seg av denne gavepakken.

Nye tradere flest starter med et budsjett på $1,000 eller mindre, noe som gjør det vanskelig eller rettere sagt umulig å investere $500 på en robot. Med BinaryOptionRobot kan disse traderne investere pengene sine der det trengs mest – i binære opsjons handler. Med bonusene meglerne til BinaryOptionRobot byr på kan nye meglere starte karrieren med større saldo enn de ville ha måtte investere i en robot.

Selv om disse nye traderne skulle bestemmes seg for å handle uten en robot, vil de ikke ha tapt noe som helst. Derfor anbefaler vi at alle nye tradere prøver BinaryOptionRobot. På den måten vil du lære mye verdifull kunnskap om binære opsjoner helt gratis.

 

BinaryOptionRobot Pris
Rate this post