BinaryOptionRobot VIP

BinaryOptionRobot VIPBinaryOptionRobot, den eneste gratis roboten på markedet, varter nå opp med et forbedret BinaryOptionRobot VIP tilbud – som også er gratis. Det som har skjedd er at BinaryOptionRobot har oppdaget nok en genial måte å gi deg gratis tilgang til deres tjenester på. Alt du trenger å gjøre er å verve et nytt medlem, så vil du bli oppgradert til VIP konto.

Hvilke fordeler byr BinaryOptionRobot VIP medlemskap på?

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

BinaryOptionRobot VIP medlemskap er en oppgradert utgave av standard medlemskapet. Du nyter godt av alle de vanlige fordelene i tillegg til noen kjekke nye plusspoeng:

  • Pålitelige signaler: BinaryOptionRobot analyserer markedet og finner trading muligheter på dine vegne.
  • Automatisk trading: BinaryOptionRobot tar over hele trading prosessen – den finner muligheter, investerer, og styrer pengeforvaltning helt av seg selv. Du trenger ikke løfte en finger, og kan bokstavelig talt tjene penger mens du sover.
  • Spesialtilpasset trading: BinaryOptionRobot gir deg mulighet til å velge hvor mye du ønsker å investere per trade, når du ønsker å aktivere stop-loss innstillingen, og når du vil benytte deg av såkalt inverse trading. I tillegg til alt dette kan VIP medlemmer også nyte godt av ytterligere en flott tjeneste: de kan fastsette risiko-nivået for signalene de ønsker å handle på.

Dette nye ekstratilbudet – muligheten til å tilpasse risiko-nivået du vil handle med – er et veldig interessant tilskudd til BinaryOptionRobot sitt tjenestetilbud. Det er ennå for tidlig å bedømme hvordan denne tjenesten vil påvirke de faktiske resultatene av medlemmenes trading, men det vi kan si sikkert er at en mulighet som dette er noe mange tradere lenge har ønsket seg hos binære roboter.

For alle tradere er det viktig å forstå at ved å velge utelukkende lav risiko handler vil du ikke bare øke prosentandelen av handler du vil vinne; du vil også redusere antall handler du vil gjennomføre. Av den årsaken er det langt dra sikkert at en økt prosentandel av vinnende trades nødvendigvis vil gi seg utslag i høyere profitt. For å si det enkelt, er det mer profitabelt å vinne 70 % av 20 handler, enn 80 % av 5 handler.

For å få en detaljert forståelse av hvordan de forskjellige innstillingene påvirker BinaryOptionRobot sine resultater, kan du klikke på vår lenke og deretter sjekke «Signaler» seksjonen på siden til BinaryOptionRobot.

Hvordan kan jeg få en VIP konto?

Som med resten av deres tjenester er også VIP kontoen til BinaryOptionRobot gratis. Alt som skal til er å verve et nytt medlem, og så vil du bli oppgradert til VIP.

For hvert nye medlem du verver vil kontoen din bli oppgradert i 2 måneder. Ved å verve flere kunder, kan du forlenge VIP medlemskapet ditt. Dette systemet gir mening all den tid BinaryOptionRobot ikke ønsker å gi VIP fordeler til inaktive medlemmer.

For å forsikre deg om at du blir belønnet for hvert medlem du verver, skal du alltid bruke din personlige lenke. Denne lenken inneholder personlige ID opplysninger som forteller BinaryOptionRobot at det var du som vervet den nye kunden. Hvis du verver et medlem uten din personlige link, vil ikke BinaryOptionRobot kunne spore vervingen tilbake til deg og du vil ikke motta din belønning.

Vervingsprosessen er fullført når medlemmet du rekrutterte setter inn penger på kontoen han åpnet hos en megler via BinaryOptionRobot. Siden denne megleren vil betale for den nye kundens bruk av roboten, gir det mening at BinaryOptionRobot belønner deg på dette stadiet.

Konklusjon

VIP tilbudet til BinaryOptionRobot introduserer en ny og spennende prismodell til dette bransjesegmentet for binære opsjons roboter. Ved å gi deg et bedre servicetilbud gratis er dette utelukkende til din fordel. Hvorvidt du velger å tilpasse risiko-nivået slik som VIP medlemskap gir mulighet til, får bli opp til den enkelte.

 

BinaryOptionRobot VIP
Rate this post