BinaryOptionRobot Ytelse

BinaryOptionRobot YtelseBinaryOptionRobot gir deg en rekke effektive verktøy du kan bruke til å styre robotens ytelse. For å gjøre det meste utav disse verktøyene, er det en del saker du skal være klar over som kan ha en voldsom innvirkning på hvor profitabel din trading er. Du lærer mer her hos BinaryOptionRobot ytelse.

Hvordan kan jeg styre BinaryOptionRobot ytelse?

Noe av det beste med BinaryOptionRobot er muligheten du har til å styre roboten med effektive verktøy. Med disse verrktøyene, kan du endre ytelsen til roboten totalt, noe som gjør det påtrengende viktig at du forstå samtlige verktøy og vet hvordan de fungerer.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

BinaryOptionRobot byr på de følgende verktøyene for å styre robotens ytelse:

Investeringssum per trade

Med dette verktøyet fastsetter du hvor mye du ønsker at BinaryOptionRobot skal investere på handlene roboten utfører på dine vegne.

Investeringssum per handel (Investment per trade på engelsk) er den viktigste av innstillingene fordi den kan ruinere deg hvis du fastsetter en for høy verdi. Unngå fristelsen til å velge et tall som høres riktig ut, og bruk istedenfor en solid pengeforvaltningsstrategi.

Et eksempel på en strategi for pengeforvaltning er å alltid investere en liten, fast prosentandel av din samlede kontosaldo per handel. Denne prosentandelen skal være på om lag 2 til 5 %. Hvis du f.eks. har en saldo på $1000, bør du investere rundt $20 til $50 per trade, ikke mer.

Dette kan kanskje virke i overkant forsiktig på uerfarne tradere, men så snart du har lært deg binære opsjoner å kjenne, vil du innse verdien av å investere såpass lite.

Med binære opsjoner vil du aldri vinne alle dine handler. Selv de beste traderne vinner omtrent 70 % av sine trades. Dette er nok til å tjene gode penger, men samtidig må du ha en plan for de 30 % av handlene dine som du uunngåelig vil tape.

Noen av disse tapene vil komme på rad. Selv om du gjør alt riktig, vil du enkelte ganger tape 5 eller 7 handler etter hverandre – det er bare slik oddsene er. Når du investerer 10 % av saldoen din per trade, vil en tapsrekke av denne sorten ruinere deg.

For å klare deg gjennom tapsrekker, og legge deg opp kapital i gode tider, må du forvalte pengene dine klokt. BinaryOptionRobot byr på det perfekte redskap for å gjøre nettopp det.

Stop loss

Stop loss, eller stopp tap som vi sier på norsk, gir deg muligheten til å stanse din handling for dagen etter at BinaryOptionRobot har tapt et visst antall trades.

Ved første øyekast kan kanskje Stop Loss redskapet virke som en egnet sjanse til å unngå tapsrekker. Sannheten er derimot at hvis du vet at du vil vinne rundt 70 % av dine handler med BinaryOptionRobot, så er oddsen for at du vinner den neste handelen alltid 70 %, selv etter en tapsrekke på 5 trades.

Derfor vil ikke det å stanse tradingen etter noen tap bidra til at du vinner flere trades.

Hvorvidt stop loss verktøyet kan hjelpe din ytelse avhenger av hvor mye du investerer per handel. Hvis du følger vår rådgivning, trenger du ikke stop loss. Hvis du investerer for tungt, eller du kun har mulighet til å sjekke kontoen din en gang hver andre eller tredje uke, kan det å begrense handlingen være til hjelp. Likevel anbefaler vi at du holder deg til en solid pengeforvaltning fremfor å belage deg på stop loss.

Reverse trading (revers trading)

Med reverse trading, vil BinaryOptionRobot, investere i akkurat det motsatte av hva roboten selv har forutsett. Når du aktiverer dette verktøyet, vil et «short» signal fra BinaryOptionRobot føre til at du investerer i en long opsjon, mens et «long» signal vil føre til en «short» handel.

Vi anbefaler på det sterkeste å holde seg unna denne innstillingen. All den tid binære opsjoner kun har to mulige utfall (prisene stiger eller faller), vil selv signaler laget på slump ha en 50 % sjanse til å vinne – dette er en bunnotering av treffsikkerhet ingen kan synke under. Å reversere signaler laget på slump vil ikke forbedre treffsikkerheten, den vil fremdeles være 50 %.

All den tid BinaryOptionRobot sine profesjonelle tradere hever sine signalers gevinstprosent aldri så lite, vil du tape ved å aktivere reverse trading. Istedenfor å vinne 51 % av gangene, vil du vinne 49 %; istedenfor 60 %, vinner du 40 %, osv. – du kan umulig vinne på dette.

Aldri benytt reverse trading.

BinaryOptionRobot Ytelse
Rate this post