BinaryOptionRobot

BinaryOptionRobotBinaryOptionRobot byr på en unik forretningsmodell som kombinerer en gratis robot med pålitelige signaler, brukervennlighet og en rekke innstillinger som gir deg styringen. Dette systemet har en rekke viktige fordeler som kan gjøre ditt liv som trader enklere, særlig hvis karrieren din er på begynnerstadiet.

Den komplette BinaryOptionRobot anmeldelsen

Kostnad

Selvsagt er det kostnaden du må betale for bruk av BinaryOptionRobot som siller seg ut. Mens andre roboter tar seg betalt hundrevis av dollar for sine tjenester, gir BinaryOptionRobot deg tilgang til selskapets tjenester uten at det koster deg et øre.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Gratistilbudet betyr slettes ikke at du får noe dårligere service. BinaryOptionRobot har ganske enkelt oppdaget hvordan de kan få din megler til å betale for din bruk av roboten, noe som medfører at BinaryOptionRobot tjener vel så mye som enhver av konkurrentene – de bare mottar betaling fra en annen kilde.

Når du melder deg inn hos BinaryOptionRobot åpner du samtidig konto hos en av meglerne de samarbeider med. Disse meglerne betaler BinaryOptionRobot direkte for kundene de rekrutterer på denne måten. Dette er betalingen selskapet mottar slik at du kan bruke deres tjenester uten kostnad. Siden du uansett er nødt til å ha en megler for å kunne handle med binære opsjoner utgjør dette en utsøkt handel for deg.

Meglerne BinaryOptionRobot samarbeider med innbefatter mange av de beste i bransjen. Du kan velge hvillken som helst av dem, all den tid samtlige byr på riktige verdipapirer for bruk av BinaryOptionRobot, og alle sammen leverer store avkastninger.

Med denne unike prismodellen gjør BinaryOptionRobot det enkelt og aldeles risikofritt å anskaffe en robot. Særlig for nye tradere kan det lønne seg med en gratis robot. Før var man nødt til å beherske teknisk analyse for å tjene nok penger til å få råd til en robot, noe som jo ikke gir særlig mye mening. Hvorfor bruke årevis på å tilegne seg denne kunnskapen hvis du ikke har tenkt å bruke den, og heller overlate handlingen til en robot?

Med BinaryOptionRobot kan nye tradere hoppe over årevis med slit for å lære teknisk analyse, og gå rett til moroa ved å bruke en robot helt fra begynnelsen av. Fordi de ikke behøver å betale noe som helst, tar de ingen risiko og kan kansellere medlemskapet når som helst om de ønsker – et uslåelig tilbud.

Tjenestetilbud

BinaryOptionRobot lar deg regulerer mye av hva roboten foretar seg. Mens du kan sette hele trading prosessen på autopilot og la alt gå av seg selv i årevis, kan du også logge deg inn i ny og ne for å tilpasse roboten i henhold til dine preferanser.

BinaryOptionRobot byr på følgende alternativer for å regulere din trading:

  • Stop loss: dette alternativet stopper hanldingen din etter et visst antall tapte handler på rad. Denne tjenesten er av betydning for tradere som ønsker å fortløpende tilpasse investeringsbeløp per handel i samsvar med kontosaldo.
  • Reverse trading: Dette er en innstilling som gjør at roboten vil utføre handler som strider 100 % mot robotens egne forutsigelser. Vi anbefaler at du ikke anvender deg av denne muligheten.
  • Fastsett investeringsbeløp per trade: Tilpass din investering per handel.
  • Fastsett risiko nivå: Velg hvor stor risiko du ønsker å handle med. Du kan begrense deg til lav-risiko signaler (færre handler) eller velge å investere i signaler med høy risiko (flere handler, men større risiko).

22 språk

Før om årene var en av ulempene med roboter at de først og fremst var myntet på engelsk språklige kunder. Med BinaryOptionRobot, forholder ting seg annerledes. Her kan du velge mellom 22 tilgjengelige språk, slik at alle tradere kan finne et alternativ som passer.

Vi snakker jo her om et redskap du skal bruke til å investere penger, så det er selvsagt viktig at du skjønner hva du gjør for noe. Å ha en robot tilgjengelig på morsmålet er et viktig steg mot feilfri binær tading.

Kundestøtte

BinaryOptionRobot tilbyr 24-timers kundestøtte via live chat. Hvis du skulle ha et problem, vil du alltid kunne ta kontakt med noen som kan hjelpe.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Innmeldingsprosedyre

Sammenlignet med de fleste andre meglere, er innmeldingsprosedyren til BinaryOptionRobot kjapp og enkel. For å åpne konto kreves kun 3 enkle steg:

  1. Fyll inn et kort registreringsskjema på nettsiden. På dette skjemaet oppgir du kun basisinformasjon som navn, epostadresse, og valuta.
  2. Bli medlem hos en av meglerne. Denne megleren vil betale ditt registreringsgebyr hos BinaryOptionRobot. Denne prosessen er så enkel som det lar seg gjøre. Du bare klikker “åpne konto” ved siden av navnet på megleren du ønsker i BinaryOptionRobot sitt medlemsområde.
  3. Sett inn penger på konto hos megleren. Du trenger åpenbart å ha penger tilgjengelig for å kunne begynne å trade. BinaryOptionRobot varter opp med et nytt, enkel skjema for å gjennomføre denne prosessen også.

Etter at du har åpnet konto, kan du gå til alternativene vi nevnte tidligere for å tilpasse dine innstillinger. Det gjør du ved å klikke “flere innstillinger” ved siden av navnet på din megler. BinaryOptionRobot gir deg mulighet til å fastsette en rekke forskjellige alternativer for hver megler, og på den måten utføre flere strategier samtidig, og tilpasse hver strategi for den respektive megleren.

binaryoptionrobot-trade
Prøv den eneste 100% gratis roboten på markedet - BinaryOptionRobot!

Konklusjon

Roboten tilbys til en uslåelig pris – allikevel byr den på alle tjenestene en høykostnads megler byr på, og mere. Å komme i gang med å bruke roboten, og å anvende den til å styre din trading er enkelt som bare det. Takket være BinaryOptionRobot sitt nære samarbeid med de tilgjengelige meglerne vil du aldri støte på tekniske problemer. Særlig for nye tradere er det knapt mulig å finne en enklere robot å begynne med enn BinaryOptionRobot.

BinaryOptionRobot
Rate this post