Gap strategi

Gap strategiNår du handler med binære opsjoner, behøver du en god strategi for å oppnå suksess. Det kan til tider være vanskelig å finne den riktige strategien, særlig for nybegynnere. Det finnes et bredt utvalg av strategier – noen fokuserer på trading-signaler, enkelte på spill-teorier og andre på lesning av prisoversikter. En meget populær strategi, som er enkel å forstå og anvende, er gap strategi.

Denne artikkelen forklarer hva et gap er og hvordan du kan bruke gap strategi i din trading.

Hva er gap strategi?

Enkelte ganger blir kursen til et aktivum utsatt for en stor, plutselig bevegelse, som kan føre til et prishopp. Dette hoppet skaper et gap (mellomrom) på aksjekursdiagrammet. Som regel oppstår slike gap etter en pause i aksjehandelen, f.eks. over natten eller etter helgen, eller når nyheter får forholdet mellom tilbud og etterspørsel til å endre seg plutselig.

Et klassisk eksempel på et gap er en aksje som lukker på $100 og åpner på $102 dagen etter. I dette eksempelet er der et gap på $2 mellom aksjens åpnings– og lukkepris.

Gap er meget interessante for tradere. La oss forestille oss et oppadgående gap som i eksemplet over, hvor en aksje lukker på $100 og åpner på $102 dagen etter. I de fleste tilfeller vil den hurtige prisstigning øke antallet investorer som er villige til å selge det gjeldende verdipapiret og redusere antallet investorer som er villige til å kjøpe.

Forholdet mellom tilbud og etterspørsel vil derfor endre seg, og aksjens pris vil endre retning, vende tilbake til lukkeprisen fra dagen før og lukke gapet som hadde oppstått. Det samme prinsipper gjelder for gap i nedadgående retning.

Slik handler du på gap

En trader som kjenner til og forstår prinsippene som gjelder for gap kan anvende dette til sin fordel. Han kan lete etter gap som har oppstått i løpet av natten på begynnelsen av hver trading dag, deretter holde øynene åpne etter gaps forårsaket av nyhetshendelser i løpet av dagen. Hver mandag morgen vil han særlig være på utkikk etter gap som har oppstått i valutamarkedet over helgen. Når en slik trader finner et gap, vet han at det sikkert vil lukkes. Han kan derfor forutsi retningen det gjeldende verdipapiret vil bevege seg, og gjøre denne kunnskapen om i penger ved å investere i en binær opsjon i denne retningen.

Det finnes en rekke forskjellige opsjonstyper som du kan bruke til at handle på gap. For det første kan du profitere på bevegelsen som vil forårsake at gapet vil lukkes ved å kjøpe en 60-sekunders eller 30-sekunders opsjon i motsatt retning av gapet. Timing er selvfølgelig av den største betydning for å utføre en slik handel. Dessverre kan du ikke lære timing ved å lese om det, du er nødt til å lære det gjennom praktisk erfaring. Her vil en demo-konto kunne være til stor hjelp. Den vil la deg få en føling av strategien, før du anvender den med ekte penger.

Hvis gapet er stort nok, kan du også anvende en touch-opsjon til å forutsi hvorvidt prisen vil nå touch-opsjonens mål-pris. Avhengig av gapet og prisbevegelsene som har funnet sted før gapet oppstod kan du også anvende en High- eller Low-opsjon, hvis du mener det vil ta tilstrekkelig lang tid før gapet lukkes til at en slik High- eller Low-opsjon kan gå ut på tid.

Ettersom en prisendring som forårsakes av at et gap lukkes kun er midlertidig, bør alle opsjoner som er basert på en gap strategi ha en utløpstid på under en dag. Gap strategien kan ikke forutsi begivenheter som ligger lenger frem i tid enn dette.

Som for enhver strategi, bør du prøve ut gap strategien med en demo konto før du investerer dine egne kroner og øre. Her er en liste over de beste binære meglerne som byr på demo kontoer.

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Gap strategi
Rate this post