Utbrudd

Å trade på et utbrudd (eller «breakout» som det heter på engelsk) er en av de grunnleggende måtene å finne riktig øyeblikk for å investere i en binær opsjon på.

Alle investorer bør vite hvordan man trader på et utbrudd, ettersom det er en profitabel og sikker måte at gå inn i markedet på. Den kan også kombineres med mange forskjellige trading-strategier for binære optioner.

Hva er et utbrudd?

Når du trader med binære opsjoner, kan selv en korrekt forutsigelse av markedets fremtidige retning ikke garantere deg at du vil vinne på din investering. Ettersom binære opsjoner er meget kortsiktige investeringer, kan en kortvarig prisfluktuering i den motsatte retningen gjøre sånn at du taper din opsjon hvis du går inn på markedet på feil tidspunkt, selv om du hadde forutsett markedets hovedretning riktig.

For å unngå dette problemet må du velge det riktige tidspunktet at investere på. En god måte å finne det korrekte øyeblikket på, er at trade på et utbrudd.

De fleste kortsiktige tradere anvender også teknisk analyse til å forutse markedets fremtidige retning. Når et verdipapir danner et mønster som har betydning for tekniske analytikere, vil mange alminnelige tradere også gjenkjenne dette mønster. Det vil si at de vil justere sin trading deretter.

La oss f.eks. forestille oss et støttenivå. Tekniske analytikere vet at så snart et støttenivå blir brutt, blir det til et motstandsnivå. Når prisene bryter gjennom et støttenivå, vil de derfor investere i fortsatt fallende priser. De traderne som har investert i lange posisjoner, vil lukke dem automatisk ved hjelp av en stop loss order. Mange tradere vil også åpne nye korte posisjoner.

Denne plutselige økningen i tilbudet medfører en plutselig, kraftig prisbevegelse så snart støttenivået blir brutt. Denne bevegelsen kalles et utbrudd.

Utbrudd oppstår ved hver signifikant begivenhet i teknisk analyse: Gjennombruddet av en trend linje, fullførelsen av et fortsettelses-/vendingsmønster, eller det at markedet beveger seg forbi det foregående punkt 2, for eksempel.

Prøv binær trading nå, eller les videre i artikkelen under tabellen…

De beste meglerne

Megler 
Demo
Signaler
  
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto
Iq option Logo4.5 stjerner
Ja
Nei
AnmeldelseÅpne gratis konto
Porter Finance Logo5 stjerner
Ja
Ja
Anmeldelse
Åpne gratis konto
CherryTrade Logo4.5 stjerner
Nei
Ja
AnmeldelseÅpne gratis konto

Trading på et utbrudd med binære opsjoner

Som binær trader kan du anvende utbrudd til å investere med hell i en binær opsjon. Hvis du forventer et bearish utbrudd, kan du investere i en Low opsjon like før utbruddet skal til å skje. Hold løpetiden kort i forhold til tidsrammen på ditt prisdiagram. Og hvis du derimot forventer et bullish utbrudd, kan du investere i en High opsjon, rett før utbruddet skal til å inntreffe.

Hvis du forventer et kraftig utbrudd, og din megler for binære opsjoner tilbyr Touch opsjoner med en rimelig målpris, kan du investere i en Touch opsjon. Touch opsjoner gir høyere avkastning. Hvis du er i stand til å vinne en fornuftig andel av dine handler med en strategi som denne, kan du tjene store utbytter på kort tid. En lignende fremgangsmåte ville være mulig med en Boundary opsjon, hvis du foretrekker den opsjonstypen.

Det betyr ikke en gang noe om den opprinnelige forutsigelsen som skapte utbruddets kraftige bevegelse stemmer eller ei. Når det kommer for en dag, vil din binære opsjon for lengst være utløpt, og du vil ha vunnet investeringen. Det simple faktum at du innså når mange tradere gjorde den samme forutsigelsen samtidig er nok til at du vinner opsjonen.

 

Utbrudd
Rate this post